Співпраця EU4Business та Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж"

Співпраця EU4Business та Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж"

На замовлення програми "EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП" Інноваційний холдинг "Сікорські Челендж" розробить Методологію проведення Конкурсів бізнес-ідей для забезпечення ефективної та прозорої підтримки регіональними муніципалітетами новостворених та існуючих МСП

Розроблена Методологія включатиме консультативну підтримку представників муніципальної влади, методику проведення Конкурсів бізнес-ідей в кожному місті з урахуванням особливостей місцевого бізнесу, критерії оцінювання бізнес-ідей та відбору переможців Конкурсів, консультативну допомогу переможцям у подальшому впровадженні їх інновацій.

За планом Конкурси бізнес-ідей будуть організовані та проведені в 6 містах України:

  1. 1. Кам’янець-Подільський
    2. Житомир
    3. Біла Церква
    4. Кременчук
    5. Чернівці
    6. Івано-Франківськ

    Для виконання цієї місії будуть залучені фахівці та експерти Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж".

    У межах цього проєкту у кожному місті будуть проведені:
  • Тренінги для співробітників міських рад.
  • Піар-компанії для залучення інноваційних підприємців до Конкурсів бізнес-ідей.
  • Тренінги з підготовки команд бізнес-ідей до участі у Конкурсах.
  • Проведення Конкурсів, опрацювання результатів оцінювання та оголошення проєктів-переможців.

Переможці Конкурсів бізнес-ідей отримають підтримку міської влади у розвитку проєктів та консультаційну підтримку від фахівців Інноваційної екосистеми "Sikorsky Challenge Ukraine".

***

Додаткова інформація.

 
Проєкт виконується Інноваційним холдингом "Сікорські Челендж" в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж" і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME

Анонси

Події