Щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови

Щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови

19 грудня 2018 року у Національному агентстві України з питань державної служби (далі – НАДС) відбулася щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови (далі – Конференція). Від Білої Церкви в  заході взяли участь Інна Новогребельська, заступник міського голови, Юлія Земецька, заступник начальника управління економіки та Руслан Гребенюк,  начальник управління комунальної власності та концесії.  Захід організовано за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні з метою представлення кращих практик реалізації проектів міжнародної допомоги щодо впровадження реформи державного управління, державної служби та децентралізації влади, а також здійснення обміну досвідом з питань реалізації та забезпечення ефективного управління проектами, у тому числі у рамках залучення і використання інструментів інституціональної розбудови ЄС Twinning і TAIEX.

Голова НАДС Костянтин Ващенко вказав, що Україна є незмінним лідером серед країн Інструменту європейського сусідства за cумарною кількістю завершених проектів Twinning і реалізованих заходів ТАІЕХ, побажав учасникам плідної роботи, яка стане поштовхом у посиленні співробітництва між органами державної влади, органами місцевого самоврядування та міжнародними організаціями і проектами у рамках реалізації системних реформ.

Юлія Земецька представила практику впровадження інструменту Інституціональної розбудови ЄС TAIEX в умовах політики Європейської інтеграції на прикладі м. Біла Церква.

Протягом Конференції у рамках роботи панельних дискусій учасники обговорили ключові аспекти міжнародного співробітництва, здійснили огляд проектів міжнародної допомоги, що реалізуються з метою ефективного впровадження реформ у сфері державного управління, державної служби та децентралізації влади, а також обговорили комплексні досягнення та кращі практики впровадження та використання інструментів інституціональної розбудови ЄС Twinning і TAIEX в умовах політики європейської інтеграції.

У конференції взяли участь представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, Представництва Європейського Союзу в Україні, міжнародних організацій та проектів, постійні радники та керівники діючих проектів Twinning в Україні.

Анонси

Події