Форум "Еко-індустріальні парки"

Форум "Еко-індустріальні парки"

14 грудня 2021 року в Києві відбувся перший в Україні Форум «Еко-індустріальні парки» за підтримки Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку, UNIDO та Державного секретаріату Швейцарії з економічного розвитку (SECO)

У форумі взяли участь міжнародні експерти, українські урядовці, представники бізнесу, які обговорили пріоритети в розробці законодавства, сприятливого для розвитку екоіндустріальних парків в Україні.

На заході виступили міський голова Білоцерківської міської територіальної громади Геннадій Дикий та начальниця Управління економіки Білоцерківської міської ради Юлія Земецька.

Місто Біла Церква було обране учасником Глобальної програми з екоіндустріальних парків на базі керуючої компанії КП БМР «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс», яке працює за аналогом екоіндустріального парку.

Наша спільна мета – це продемонструвати практичність і переваги моделі екоіндустріального парку задля підвищення ресурсоефективності та покращення екологічних, економічних і соціальних показників, тим самим сприяючи сталому промисловому розвитку громади. Визначальним задумом даного проєкту є ресурсоефективність, чисте виробництво, промисловий симбіоз, парковий менеджмент.

Міністерство економіки України, Центр ресурсоефективного та чистого виробництва, Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, UNIDO - United Nations Industrial Development Organization, GEIPP Ukraine

Анонси

Події