Біла Церква в ТОП-5 найпідзвітніших міст України!

Біла Церква в ТОП-5 найпідзвітніших міст України!

Сьогодні у рамках проєкту Transparent cities/Прозорі міста були оприлюднені рейтинги прозорості та підзвітності 100 найбільших міст України за 2020 рік

Рейтинг підзвітності проводився вперше і мав на меті оцінити практичну складову прозорості влади – підзвітність влади громаді. Біла Церква зайняла 4 місце у даному рейтингу, лише на 1 бал поступившись 2 місцю.

У рейтингу прозорості Біла Церква покращила свій результат і, у порівнянні з минулим роком, отримала приріст на 3,1 бали, посівши 11 місце.

Біла Церква вчетверте бере участь у рейтингуванні і щорічно покращує свої результати. Прозорість та підзвітність була і залишається одним з головних пріоритетів Білоцерківської міської ради та голови громади Геннадій Дикий.

Управління економіки Білоцерківської міської ради координує діяльність щодо підвищення відкритості та прозорості громади і пишається результатом плідної праці органів виконавчої влади – відділів та управлінь Білоцерківської міської ради.

Більш детально про рейтинг і результати ТУТ.

На платформі Прозорі міста можна детальніше ознайомитися з результатами обох рейтингів, порівняти міста, а також залишити коментар з пропозиціями чи зауваженнями стосовно прозорості та відкритості міст.

Анонси

Події