04 вересня у Білій Церкві відбулася бізнес-зустріч «День підприємця 2018»

ROM 3670З вітальним словом до представників бізнесу Білої Церкви звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він висловив вдячність підприємцям за те, що в нинішніх нелегких умовах вони працюють, розвиваються, створюють нові робочі місця, сплачують податки до місцевого бюджету, що сприяє розвитку міста.

Під час бізнес-зустрічі виступили спікери, які у своїх доповідях презентували можливості для розвитку підприємництва. Зокрема, про фінансову підтримку підприємництва у містах та діяльність Українсько-Німецького фонду розповів представник цього фонду Валерій Майборода, який зупинився на перевагах, можливостях та умовах кредитування підприємництва, що здійснює даний фонд. У рамках бізнес-зустрічі був підписаний меморандум про співпрацю між Білою Церквою та Українсько-Німецьким фондом, що відкриє ще більше можливостей для підприємців міста.

Про ефективні інструменти підтримки підприємництва, Проект Міністерства Інвестицій і Розвитку Республіки Польща «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток українсько-польського економічного співробітництва», Програму Польської Допомоги задля розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща розповів радник міністра Кшиштоф Сівек. Також під час зустрічі присутні зупинилася на питаннях розвитку експортного потенціалу підприємств у містах в сучасних умовах господарювання, розглянули можливості офісів з просування експорту у містах-побратимах тощо.

Під час заходу відбувся розіграш цінних призів та  подарунків.

Спонсором подорожі Європою на 2-х осіб виступила туристична агенція «Steep Tour» в особі директора Олександра Карпухно. Щасливою власницею путівки стала директор Білоцерківського виробничого підприємства «Весна» Українського товариства сліпих Тюхта Людмила Миколаївна.

Отримали можливість відвідати Київський міжнародний економічний форум директор товариства з обмеженою відповідальністю «Зерновий дім» Габріадзе Валерій Зурабієвич та директор мережі хімчисток «Майстриня» Радченко Ірина Сергіївна.

 У заході взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради, заступник міського голови Інна Новогребельська,  представники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста, громадськості, журналісти ЗМІ.

Анонси

Події