Вебінар на тему розвитку індустріальних парків

1111111222222222.jpg

Відбувся вебінар на тему розвитку індустріальних парків

9 вересня 2020 року в рамках міжнародного проєкту з впровадження екоіндустріальних парків в Україні відбувся вебінар на тему "Впровадження принципів екоіндустріальних парків на рівні керуючих компаній".
 
Під час вебінару міжнародний консультант Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) Дік ван Бірс надав методичну інформацію з питань трансформації індустріальних парків в екоіндустріальні парки.
 
Також було розглянуто питання з впровадження сервісів, направлених на підвищення доданої вартості на рівні керівної компанії, акцентував увагу на концептуальному плануванні.
 
У вебінарі взяли участь Антон Клєщов, Національний координатор проєкту в Україні, Цезар Барахона, міжнародний експерт ЮНІДО, Юлія Земецька, начальник управління економіки Білоцерківської міської ради та інші слухачі.
 
Своїм досвідом поділилися директор з розвитку бізнесу компанії «Індастріал Парк Менеджмент», керівник компанії індустріальних парків — «Біла Церква 1» і «Біла Церква 2», а також керівник проєктів та програм КП БМР «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс».

Анонси

Події