У Білій Церкві відбулася зустріч у рамках налагодження взаємодії з Асоціацією "Київська агломерація"

У Білій Церкві відбулася зустріч у рамках налагодження взаємодії з Асоціацією "Київська агломерація"

Виконавчий директор Асоціації "Київська агломерація" та представник Ради Європи проєкту «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» розповіли про переваги співпраці громад, які поєднані економічними та соціальними зв'язками.

Метою діяльності асоціації рівних партнерів Київської агломерації є об'єднання зусиль місцевих рад для розв'язання спільних проблем громад, захисту їх прав та інтересів, а також створення умов для сталого соціально-економічного розвитку.

photo 2021 04 13 12 09 43 2

Білоцерківська громада має нерозривний зв'язок з м. Києвом у багатьох сферах, тож спільні проєкти зможуть вирішити багато питань і створити можливості для розвитку громад.

Міський голова наголосив, що існує багато потенційних проєктів, втілення яких можливе лише у співпраці з партнерами, зокрема: створення міжнародного аеропорту у м. Біла Церква, ефективне транспортне сполучення між містами агломерації, побудова спільного сміттєпереробного заводу та ін.

Білоцерківська громада, як один з найрозвиненіших регіонів області, безумовно має стати частиною Київської агломерації задля досягнення ще більш амбітних цілей.

Анонси

Події