Просимо громадськість долучитися до розробки проєкту Програми! "Програми економічного та соціального розвитку громади на 2021-2023 роки"

З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку громади, на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Білоцерківською міською радою та її виконавчими органами розпочато розробку проєкту Програми економічного та соціального розвитку громади на 2021-2023 роки. (далі – Програма).

Програма визначає цілі та пріоритетні напрямки соціально-економічного та культурного розвитку громади, містить комплексну систему заходів, спрямованих на досягнення поставлених цілей і вирішення проблем громади за рахунок спільної і скоординованої роботи органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій, установ і громадськості.

Заплановані Програмою заходи фінансуватимуться за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів бюджетів вищого рівня, підприємств, інвесторів, інших джерел.

Просимо громадськість долучитися до розробки проєкту Програми!

Ваша думка і Ваші пропозиції дуже цінні для нас!

Просимо надавати пропозиції щодо заходів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку громади, як до розробників заходів у відповідній сфері діяльності, так і до управління економіки міської ради за адресою:  м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого,15 каб. 6, або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 16 листопада 2020 року(телефон для довідок:(04563)51024).

Анонси

Події