Голосування за проєкти Громадського бюджету 2020

гро1.jpg

Громадський бюджет 2020. Голосування розпочато
 
У Білій Церкві в четверте реалізовуватиметься Громадський бюджет – можливість громадян впливати на витрати частини міського бюджету.
З міського бюджету на реалізацію проєктів – переможців виділено понад 10 млн грн. В життя будуть втілені лише ті ідеї, які підтримають шляхом голосування найбільша кількість білоцерківців.
 
Рішенням виконавчого комітету до голосування допущено 11 великих проєктів на загальну суму 28 660 444 грн.
Також підтвердження пройшли 6 малих проєктів на загальну суму 1 595 894 грн.
 
Отож, з 14 вересня розпочато голосування за вищезазначені проєкти, яке триватиме до 04 жовтня ц.р.
Білоцерківці, віком з 14 років, матимуть можливість обрати три малих та три великих проєкти, які вважатимуть найкращими та найактуальнішими для міста.
 
Голосування за громадський бюджет Білої Церкви проходитиме онлайн за допомогою платформи електронної демократії «Громадський бюджет» за посиланням:
 
Щоб проголосувати за проєкт який Вам імпонує, Вам потрібно авторизуватись на даній платформі натиснувши у верхній частині сайту на меню «Авторизація» обрати зручний для Вас спосіб авторизації через: BankID: ПриватБанку, Монобанку, Національного Банку України; Електронно-цифровий підпис або інший запропонований інтегрованою системою електронної ідентифікації спосіб.
 
Проекти-переможці Громадського бюджету 2020 реалізовуватимуться у наступному році.
 
Детально ознайомитися з проєктами можна на сайті Білоцерківської міської ради http://bc-rada.gov.ua/node/6987 та за телефоном: +3804563 66-312

Анонси

Події