День Підприємця 2021

День Підприємця 2021

ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ 2021 

Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня підприємця

На свято були запрошені найкращі представники бізнесу, найбільш талановиті підприємці Білоцерківської громади, які не лише наповнюють бюджет, а й забезпечують робочими місцями мешканців громади та впроваджують сучасні інновації.

Міський голова Геннадій Дикий привітав та нагородив найкращих представників бізнесу подяками та цінними подарунками.

З вітальним словом виступили віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Володимир Саченко та заступник голови Об'єднання організацій роботодавців України Василь Піддубний.

Для гостей заходу виступив представник Міністерство цифрової трансформації України Денис Іванов з презентацією на тему "Цифрові документи в Дії. Цінність та можливості інтеграції для бізнесу".

Бізнес-тренер Лейла Алієва розповіла підприємцям про використання сучасних програм та інструментів для розвитку бізнесу.

Управління економіки Білоцерківської міської ради щороку проводить даний захід з метою відзначення найкращих підприємців громади. Лише у тісній співпраці влади та бізнесу можливе належне функціонування економіки громади та всієї країни.

Тішимося, що цього року до номінантів на звання "Підприємець року" увійшли представники сіл та селищ, що свідчить про всебічний розвиток громади.

Маємо надію, що горде звання "Підприємець року" мотивує наших підприємців не зупинятися на досягнутому і щороку збільшувати свої прибутки та досягати нових вершин.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять

Анонси

Події